doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Moederdagtips om je (bonus)mama eens lekker te verwennen

Zondag 10 mei is het Moederdag. Dé dag om je (bonus)mama eens lekker in het zonnetje te zetten.
.
Moederdagtips om je (bonus)mama eens lekker te verwennen

Zondag 10 mei is het Moederdag. Dé dag om je (bonus)mama eens lekker in het zonnetje te zetten. Wellicht helpen deze tips:

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Met deze 10 essentiële spa hacks creëer je supersnel je eigen homespa

Ja, we horen je denken: is het alweer zover? Geen paniek. Mocht je nog geen cadeau in huis hebben gehaald, helpen we je graag een handje door de leukste last-minute cadeautjes voor je op een rijtje te zetten. 

Wist je dat...? 

Moederdag wordt in maar liefst 43 verschillende landen 'gevierd' en begint in bijna alle talen met de letter 'm'. Wie elk jaar weer met smart op deze belangrijke dag zitten te wachten, zijn, naast de moeders uiteraard, toch wel de bloemenzaken in ons land. Maar liefst 1/4 van de totale verkoop van bloemen wordt deze dag binnengesleept. Big business, dus! 

Sieraden

Laat je moeder weten hoeveel ze voor je betekent met een uniek en handgemaakt sieraad van Buddha to Buddha. Onze Top Tien!

Heerlijk glaasje ontspanning

Is je moeder liefhebber van champagne? Stop dan met zoeken. In samenwerking met Moët & Chandon biedt Club Champagne een exclusieve champagne fles aan. Met een goud tintje incluis. Ook kun je een persoonlijke tekst achterlaten. Dit. Willen. We. Klik op deze link om de alcoholische versnapering te bestellen.

Leesmomentje voor jezelf

Leesfanaat? Schenk je moeder, oma, schoonmoeder, stiefmoeder of peetmoeder een Beau Monde cadeau! Houd de Beau Monde website deze week goed in de gaten! Want wie weet komen we met een fijne Moederdagactie tevoorschijn. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws