Hier shop je Máxima’s favoriete behang

Een 'ticket to the tropics' zit er voorlopig even niet in, maar met dit favoriete behangetje van Máxima haal je ’t gewoon in huis. Lees hieronder waar je hem zelf kunt shoppen.

Lees ook

Een ticket to the tropics zit er voorlopig even niet in, maar met dit favoriete behangetje van Máxima haal je ’t gewoon in huis. Lees hieronder waar je het zelf kunt shoppen. 

LEES OOK: Koningsdag 2020: 7X dingen die je over het hoofd zag

Hoewel Koningsdag er dit jaar anders uitzag dan normaal, hadden de Oranjes toch wat verrassingen voor ons in petto. Zo mochten we een zeldzame blik werpen in de onlangs gemoderniseerde werkkamers van zowel koning Willem-Alexander als koningin Máxima. En wat viel iedereen op in de werkkamer van de koningin? Dat prachtige tropische behang! 

De zwart-wit print met palmbomen en tropische dieren is van het Londense merk IKSEL en heet D-Dream. Máxima is zo dol op het tropische tafereeltje dat het niet alleen in haar eigen werkkamer te vinden is, maar ook in de bibliotheek van Paleis Huis ten Bosch. Wil je zelf een royal tintje geven aan je eigen paleis? Dan kun je het behang bij déze Amsterdamse woonwinkel aanschaffen. 

 

BRON: LIBELLE, LUXURY BY NATURE, BEELD: KONINKLIJK HUIS

Laatste nieuws

Zie ook