Hertogin Kate deelt nieuwe foto’s van jarige prins Louis (2)

Happy Birthday Louis!

De jongste Cambridge telg viert vandaag zijn tweede verjaardag. Ter gelegenheid van dit heuglijke feit bracht hertogin Kate drie nieuwe, lieve foto's van het jarige prinsje Louis uit.

LEES OOK: Hertogin Kate: 'William wil niet voor een vierde gaan'

De hertogin maakte de foto's eerder deze maand in hun huis en in de tuin van hun landgoed in Amner Hall in Norfolk. Op de plaatjes heeft Louis verf op zijn handen, dit als steun voor de NHS, de Britse gezondheidsdienst. Britse (thuiszittende) kinderen zijn massaal regenbogen gaan kleuren of verven om zo hun steun te betuigen aan alle gezondmedewerkers. Vandaar de kleurige handjes! Het leverde Kate een mooi plaatje op.

Aan humor geen gebrek in Huize Cambridge. Op het Instagramaccount waar gisteravond bovenstaande kiekjes gedeeld werden, stond vanmorgen de populaire #InstagramvsReality online.

Zijne Koninklijke Hoogheid prins Louis Arthur Charles van Cambridge, vijfde in lijn van de troonopvolging, kwam ter wereld in de Lindo Wing van het St. Mary's Hospital in Londen…

…waar hij zeven uur na zijn geboorte kalm door zijn eerste fotomomentje heen tukte.

De jongeman verdween daarna geruime tijd uit beeld, al had hij nog wel een fotoshoot met zijn grote zus prinses Charlotte, voor de camera van hun moeder.

De eerstvolgende sighting was tijdens zijn doop op 9 juli 2018. Het was een familiedingetje, even tussendoor op een namiddag.

Louis lijkt een beetje het 'cadeautjeskind' van de Cambridge'jes, als baby waar niet meer de druk van 'an heir and a spare' (een opvolger en een eerste reserve) leveren achter zat.

Kerstkaart 2018 van de Cambridge'jes, nu compleet als gezin van vijf.

Vorig jaar werd deze vrolijke foto vrijgegeven door Kensington Palace rondom Louis zijn eerste verjaardag.

Daarna verscheen Het Energieke Prinsje op het balkon tijdens Trooping The Colour.

Off topic, maar te lief om niet even te laten zien: Louis die er wel klaar mee is en troost zoekt bij zijn duimpje. 

Het volgende moment waarop we de prins te zien kregen was tijdens Kate haar Chelsea Flower Show opening. Hier mochten manlief en de drie telgen – George, Charlotte en Louis – de plantjes en bloemetjes van dichtbij bewonderen. Louis bewonderde graag wat anders. Juist. De Camera, dus.

Het prinsje had een lief vader-en-zoon-momentje. Cute!

Na een aantal maanden stilte, zagen we 'm op de kerstkaart van de Cambridge'jes van 2019.

Het laatste beeld werd een maand geleden gedeeld op het Instagramaccount van Kensington Palace. De drie kinderen van Kate en William klappen voor de zorg. We waren meteen in shock hoe snel het kleine prinsje was gegroeid.

Happy Birthday, Louis!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look who's turning two tomorrow! #HappyBirthdayPrinceGeorge

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

PS Toen wij het kiekje van de jarige prins (die met de gekleurde handjes) zagen, moesten we meteen aan iemand denken… Want wát lijkt het prinsje op zijn grote broer, prins George. Bovenstaand is de foto die werd vrijgegeven voor George zijn tweede verjaardagsfeestje. Zie jij de gelijkenis?

 

BEELD: KENSINGTON PALACE, BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws