Plantastisch: deze royals gaan voor een vegan lifestyle

Benieuwd of er royals zijn die vegetarisch of zelfs veganistisch eten? Wij zochten het voor je uit.

Lees ook

Benieuwd of er royals zijn die vegetarisch of zelfs veganistisch eten? Wij zochten het voor je uit. 

LEES OOK: De Sussex'jes & de strijd tegen de Britse Tabloids

Meghan Markle 

Meghan Markle is niet 100% vegan, maar heeft in het verleden in een interview met Best Health laten weten dat ze gedurende de week veganistisch eet en dat ze bij haar maaltijden in het weekend weleens vlees, vis of melkproducten neemt. Ook koos ze voor een veganistische jurk voor haar trouwreceptie en is ze dol op vegan kaas, zo meldt de website Live Kindly. Harry zou ook steeds vaker voor een plant-based maaltijd gaan. Het feit dat onlangs bekend is geworden dat Harry op aandringen van Meghan ook stopt met zijn jachthobby, lijkt nog een stap in de richting van een meer vegetarische of veganistische lifestyle.

Prinses Beatrice

Sinds 2019 eet prinses Beatrice nog uitsluitend veganistisch, zo weet de Daily Mail. Ook vierde ze dat jaar haar verjaardag met een compleet veganistisch diner voor alle gasten. 

Prins Charles

De Daily Express meldt dat prins Charles gezond en fit blijft door voornamelijk organisch en vegetarisch te eten. Dat betekent dus dat de prins van Wales wél melkproducten eet en drinkt, maar vlees en vis zoveel mogelijk laat staan. 

Amelia Windsor

De jongste dochter van George Windsor, de graaf van St. Andrews, zou ook vegan zijn gaan eten nadat ze haar volgers op Instagram om tips heeft gevraagd. Een bron liet aan de Daily Express weten dat Amelia zichzelf goed wilde voorbereiden op een vloeiende overstap naar een vegan dieet, zodat ze vanaf het begin voldoende opties zou hebben om uit te kiezen.

BRON: DAILY MAIL, DAILY EXPRESS, BEST HEALTH, LIVE KINDLY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook