Video: Deze villa hebben Harry & Meghan gekocht

Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben gekozen voor Los Angeles als nieuwe woonplaats. Eerlijk is eerlijk: Archie zal niks ontbreken.

Lees ook

Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben gekozen voor Los Angeles als nieuwe woonplaats. Eerlijk is eerlijk: Archie zal het aan niks ontbreken.

LEES OOK: Harry en Meghan hinten maanden geleden al op een royal exit

De keuze verbaast ons niet, LA is de plek waar Meghan geboren en getogen is én waar haar moeder Doria Ragland nog altijd woont. "Canada was een prima tussenoplossing, maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis", meldde een bron.

H&M hebben een villa aan zee in Malibu gekocht. Waar ze zo'n 14 miljoen voor hebben neergelegd. Het huis ligt afgelegen, is goed te beveiligen en is zo'n anderhalf jaar geleden geheel gerenoveerd. Benieuwd hoe het nieuwe optrekje van de royals eruitziet? Bekijk onderstaande virtuele rondleiding.

Het nieuws dat Harry en Meghan eindelijk een woning gevonden hadden, lekte uit nadat vastgoedmakelaar Andrea Pilot niet al te subtiel op Instagram postte: “Groot nieuws! Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson.” The Sun nam contact met de makelaar op, maar die verwijderde het bericht vlug. Later meldde een bron: "Jullie zijn erg warm, maar er is een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend.” Hmm

 

BRON: THE SUN, BSR AGENCY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook