Exclusief! Gaby Blaaser over De Bachelorette: ‘Laat die mannen maar komen’

Van first date tot dé dag, Gaby is er klaar voor.

Ware liefde… Als ‘De bachelorette’ gaat Gaby Blaaser (33) ernaar op zoek (vanaf mei te zien op Videoland). Leco creëert 4 looks die haar daarbij goed van pas komen. Van first date tot dé dag, Gaby is er klaar voor!

Binnenkort ben je te zien in datingshow ‘De bachelorette’. Was die deelname je eigen idee?

“Dat is te kort door de bocht, maar ik heb wel zelf het balletje aan het rollen gebracht. Ik was met mijn manager in Duitsland, waar ‘De bachelorette’ erg populair is. Terug in de auto zat ik te mijmeren over alles wat ik nog wil doen. ‘De bachelorette’ dus. Ik ben  dol op sprookjes, de timing is goed, het is nog nooit in Nederland gedaan en het lijkt me oprecht leuk. Een aantal dagen later vroeg Anna Nooshin me in haar YouTube- programma wat ik nog ambieerde. ‘De  bachelorette’! Voor ik het wist zat ik aan tafel met Warner Bros. en RTL.” 

Wat voor type man zoek je?

“Hij moet ambitieus zijn, hard werken. Ik ben  iemand die dromen najaagt en verwacht dat ook van een partner. Iemand moet een aanvulling zijn, geen opvulling; dat  ik hem de hele dag op sleeptouw moet  nemen. Gelijkwaardigheid vind ik belangrijk. Niemand is meer of minder. Het is me in het verleden overkomen dat een man me klein wilde houden: altijd kritiek, ongevraagd advies, me het idee geven dat ik niet goed genoeg ben. Ik ben goed in mezelf wegcijferen, mezelf op de tweede plaats zetten. Daar waak ik nu voor. Het gebeurt me niet meer. Liefde is ’t mooiste wat er is, maar ook het pijnlijkste. Door de jaren heen heb ik geleerd dat je met  elkaar moet blijven praten, anders verlies je elkaar. Ook heb ik geleerd dat ik af  en toe water bij de wijn moet doen. En niemand moet willen veranderen. Want  ik vind het ook niet leuk als iemand mij probeert te veranderen.”

En qua uiterlijk?

Een verzorgde, sportieve man met goede tanden en mooie handen. Ik heb echt een zwak voor mooie handen. Weet je wie ik superknap vind? Johnny Edlind, zoek hem maar eens op op Instagram. Stoer, getatoeëerd, knap, reislustig! Maar er zijn andere dingen  belangrijker dan spieren of een knap  gezicht. Humor bijvoorbeeld. Ik wil een man die me aan het lachen kan maken. En die me steunt. Al kan ik me wel voorstellen dat het niet makkelijk is als ik je vriendin ben. Door de dingen die ik doe, de kritiek die mensen op mij hebben.” 

Wie weet wat ‘De bachelorette’ je  gaat brengen. Heb je je trouwjurk al besteld?

“Niet besteld, wel in mijn hoofd. Van kant, open rug, strak en – dit verrast je vast niet – sexy. Geen bonbon, wel wit. Ik draag hoge hakken en nodig alleen dierbaren uit. Ik hoef geen groots huwelijk. Wél een grote ring! Géén lullig  dingetje!” 

 

Meer lezen en zien van Gaby? Je leest (en ziet) het in de nieuwe Beau Monde!

Laatste nieuws