Prins Harry zag ex Chelsy Davy toen Meghan in vliegtuig terug zat

Prins Harry zou zijn ex-vriendin, Chelsy Davy, twee weken geleden gezien hebben terwijl Meghan in het vliegtuig terug naar hun huis in Canada zou zitten.
Prins Harry zag ex Chelsy Davy toen Meghan in vliegtuig terug zat

Prins Harry zou zijn ex-vriendin, Chelsy Davy, twee weken geleden gezien hebben terwijl Meghan in het vliegtuig terug naar hun huis in Canada zou zitten. Oeps? Valt mee.

LEES OOK: Prins Harry maakte ex vlak voor zijn huwelijk aan het huilen

Harry en Chelsy zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan en ze was zelfs aanwezig tijdens zijn jawoord aan Meghan met dé royal wedding. Het onderonsje is dus niks om ons zorgen over te maken.. Prins Harry was namelijk door zijn vrienden in Engeland uitgenodigd om zijn leven als niet-royal te vieren (oké?). En daar hoorde Chelsy (de blondine op onderstaande foto) ook bij.

Chelsy en de prins deelden lief en leed tussen 2004 en 2010 en ze heeft zich jaren later (totaal niet royal-like) uitgesproken over de on and off relatie met Harry. Ze omschreef hun relatie destijds als "gek, eng én ongemakkelijk". Maar hoe is het allemaal begonnen? Harry leerde Chelsy kennen tijdens zijn tussenjaar in Kaapstad. Hij keerde terug naar Londen en zij volgende hem naar de UK om te studeren in Leeds en om dichter bij de prins te zijn. Hoewel ze tijdens haar studentenjaren vooral bekend stond als party girl was ze wel serieus als het ging om het halen van haar diploma en een baan krijgen bij een vooraanstaand bedrijf. Maar als de relatie met Harry slecht ging, had ze het erg moeilijk. "Ik kon er niet mee omgaan. Ik probeerde om een normaal mens te zijn en het was verschrikkelijk."

Chelsy Davy en prins Harry hadden dus zes jaar een relatie, maar in 2010 bleek dat de twee niet voor elkaar bestemd waren. Het contact tussen hen zou nog steeds prima zijn en ze bevinden zich in dezelfde sociale kringen. Chelsy is nog altijd goed bevriend met het nichtje van Harry, prinses Eugenie. "Ik denk dat we altijd wel vrienden zullen blijven," zei ze in The Times

BRON: THE SUN, THE TIMES, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eff8bf2cceac', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws