8X Stijlgeheimen van Meghan: Hoe doet ze ’t toch?

Kwestie van goede basics in huis hebben én een portie goede smaak (als je het ons vraagt). De Duchess of Sussex ziet er uit om door een ringetje te halen.

Lees ook

Kwestie van goede basics in huis hebben én een portie goede smaak (als je het ons vraagt). De Duchess of Sussex ziet eruit om door een ringetje te halen. Niet voor niets was zij ook Fashion Icon van 2019.

LEES OOK: De 4 stijlgeheimen van koningin Máxima

Van koninklijke verlovingen en kerkdiensten tot extravagante gala's, Meghan laat menig modehart sneller kloppen met haar royal kledingsetjes. Het valt niet te ontkennen dat wanneer je Meghan haar stijl nauwkeurig onder de loep neemt, je een waterdichte mode-formule weet op te sporen. De hertogin heeft een aantal handelsmerkgeheimen waar ze zich aan vast lijkt te houden. Beau Monde zocht het voor je uit.

Cape & Kapmouwen

Een favoriet van de hertogin. Zo straalde ze in Marokko in het blush met haar babybuik en maakte ze tijdens haar laatste officiele royal evenement een krachtig statement met een groene cap. 

Skinny Jeans

Lekker normaal en basic, maar volgens Meghan heeft iedereen een goede spijkerbroek nodig. 

Witte Overhemden

Niet alleen zijn basics enorm makkelijk te kiezen wanneer je tientalle minuten voor je kledingkast staat, ook zijn de dingen ongelooflijk veelzijdig. Je kunt 't ding combineren onder je skinny jeans, onder een glamoureus rok of je knoopt 'm over je jurk heen. Hup, jasje erover en you're Markle-Ready.

Trenchcoats

Hoewel trenchcoats al jaren meegaan, heeft Meghan onze waardering voor het kledingstuk naar een nieuw niveau getild. Ook is ze fan van 'de trenchjurk'. 

Coltrui

Het introduceren van coltruien was een goede zet van de hertogin, om zo aan de Britse weersomstandigheden te wennen (het kan flink regenen hebben we ons laten vertellen). De hoge en nauwsluitende halslijn heeft de mogelijkheid om wat extra 'glam' toe te voegen aan iets wat anders vrij eenvoudig zou zijn. 

Blazer

Niets is zo gemakkelijk als je outfit af te maken door middel van een blazer, Je gooit 't ding om je schouders en you are ready to conquer the world.

Midi rokken

De hertogin is een groot fan van de midirok, en terecht. De rok (meestal onder de knie maar boven de enkel) is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een chic maar gepolijst alternatief voor een broek. 

Opvallende kleuren

Meghan Markle heeft – voor haar royal bestaan – altijd al een uitgesproken kledingstijl gehad. Iets wat voor velen verfrissender was dan de klassieke looks die het Britse Koningshuis normaliter showt. Vooral haar keuze voor de felle en opvallende kleuren konden mensen waarderen én het levert mooie plaatjes op. Zo zullen we haar laatste paar felle outfits tijdens 'de royal afscheidstour samen met prins Harry' nooit meer vergeten. 

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook