Leontine doet prachtige ode aan grote steun en toeverlaat

Leontine Borsato heeft de laatste jaren een hoop stormen weten te doorstaan. Hierbij heeft ze een hoop hulp gekregen van haar familie, maar ook zeker van haar vriendinnen.

Lees ook

Leontine Borsato heeft de laatste jaren flink wat stormen weten te doorstaan. Hierbij heeft ze een hoop hulp gekregen van haar familie, maar ook zeker van haar vriendinnen. Op Instagram deelt ze maandag een ode aan haar grootste steun en toeverlaat…

LEES OOK: Waarom Quinty Trustfull al een jaar gescheiden leeft van haar man

Ze is op dit moment van een heerlijke vakantie aan het genieten met haar beste vriendin. ‘As’ is dan ook het onderwerp van het prachtige bericht dat Leontine schrijft. ”Wat is het een feestje om jou al vanaf mijn 18de als beste vriendin te hebben,” schrijft ze bij een foto met haar bestie. ”We hebben samen zoveel meegemaakt, ons leven gaat vaak in hetzelfde tempo, waren altijd samen als er iets heftigs en/of iets moois gebeurde in het leven van 1 van ons.”

Delen

”We waren bij elkaar toen jouw vader overleed, in datzelfde jaar waren we samen toen mijn vader overleed,” vervolgt Leontine. ”We hebben allebei in 2017 onze moeders verloren, kregen beide 3 prachtige kinderen en nu zijn we samen hier op dit mooie eiland in Thailand, waar we samen de reis naar binnen uitbreiden. Samen lachen, samen huilen, samen gieren, samen delen….. Hou van jou.”

Genieten en stralen

De 52-jarige Leontine straalt terwijl ze van de zon aan het genieten is in het tropische Thailand. Het lijkt erop dat dit haar manier is om bij te komen sinds bekend is geworden dat het over en uit is tussen haar en Marco Borsato.

Begin vorige maand maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. 

 

BRON: SHOWNIEUWS, INSTAGRAM, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook