Zien: Kate in groen. groener en groenst

Tijdens het bezoek van prins William en zijn Kate, spotten we een aantal mooie outfit-combinaties. Eén ding hadden ze allemaal gemeen: de kleur.

Tijdens het bezoek van prins William en zijn Kate, spotten we een aantal mooie outfit-combinaties. Eén ding hadden ze allemaal gemeen: de kleur.

LEES OOK: Kate in Ierland: Liefde met William bloeit op

De Hertog en Hertogin van Cambridge op bezoek in Ierland… en dat levert wat mooie plaatjes op!

Op hun eerste dag woonden ze een receptie bij van het Guiness Storehouse. Deze werd georganiseerd door de Britse ambassadeur van Ierland. En sinds Kate in Ierland is, heeft ze de kleur groen omarmd. Zo droeg ze hier een jurk van The Vampire's Wife ter waarde van €1850,-. 

Toen ze arriveerden droeg ze bloemenprint-jurk van Alessandra Rich ter waarde van €2100,- gecombineerd met een haarband van Lele Sadoughi (€70,-), Emmy London suède pumps (€450,-), Asprey London oorbellen en een clutch van L.K. Bennett.

En dan de groene jurk met stippen. O nee, vierkantjes. Van de designer Suzannah Valerie, met een riem van Sezanne (€85,-), suède Ralph Lauren laarzen en Daniella Draper sieraden. We zien in ieder geval dat de jurk multi-functioneel is, want je kunt er dus zelfs in jongleren. Natuurlijk waren William en Kate er niet zomaar, ze waren hier tijdens een speciaal evenement in het Tribeton restaurant in Galway. Galway host namelijk de "European Capital of Culture" in 2020. 

Zo zie je dat het dragen van eenzelfde kleur zeker niet eenzijdig hoeft te zijn. Kies voor verschillende tinten en materialen en mix deze met mooie accessoires voor een compleet verschillende look. 

BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws