Benieuwd naar de favoriete parfum van Meghan? Dit is ‘m!

Benieuwd naar de favoriete parfum van Meghan? Dit is 'm!

Lees ook

Hetzelfde ruiken als Meghan Markle? No problemo! De hertogin heeft namelijk twee favoriete geuren en ze zijn – lucky us – gemakkelijk te verkrijgen.

LEES OOK: Zó breng je parfum aan op de juiste manier

In een interview met The Daily Express in 2015 vertelde ze dat ze zweert bij twee parfums. "Ik krijg hier altijd zoveel complimenten over."

"Beiden hebben een lichte bloemige geur. Voor overdag gebruik ik Wild Bluebell van Jo Malone en voor 's avonds spuit ik wat BLV II van Bvlgari op." Meghan ruikt dus naar bloemen. Of, om preciezer te zijn: overdag naar bedauwde grasklokjes vermengd met lelietjes-van-dalen en egelantier met een vleugje dadelpruim, en ’s avonds naar amber, musk, steranijs en mandarijn. Meghan is naar eigen zeggen dol op parfum: "Ik ben gek op parfum. Als ik per ongeluk een keer de deur uit ga zonder parfum op, dan ga ik direct terug, om alsnog parfum op te doen"

De favoriet van Kate

Het schijnt dat Meghan en schoonzus Kate allebei erg houden van het Britse merk Jo Malone. Kate is vooral fan van de geurkaarsen van het merk. Ze liet Jo Malone kaarsen in de geur Orange Blossom opsteken op haar bruiloft in 2011. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar deze specifieke geur. Sindsdien wordt de geur door veel bruiden gebruikt op hun grote dag. 

Als parfum droeg ze een andere geur tijdens haar huwelijk. Clarence House heeft bevestigd dat ze White Gardenia Petals van het merk Illumium droeg op die dag. Toen dit bevestigd werd, steeg het merk direct in populariteit en tot op de dag van vandaag is de geur lastig te krijgen. 

 

BRON: EXPRESS, THE DAILY EXPRESS, MARGRIET, BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws

Zie ook