Kitty & Amelia: Dit zijn de knappe nichtjes van prinses Diana

Prinses Diana was een plaatje om te zien. Dat de knappe genen in de familie zit, moge duidelijk zijn.

Prinses Diana was een plaatje om te zien. Dat de knappe genen in de familie zitten, moge duidelijk zijn. Waar Lady Kitty een volle nicht van de overleden prinses is, is Amelia aangetrouwde familie. Maar toch: dit zijn de knappe nichtjes van de prinses.

LEES OOK: Lady Kitty over haar tante prinses Diana

Kitty Spencer

Lady Kitty (29) is de dochter van Charles Spencer, de 9de graaf Spencer en broer van prinses Diana en heeft zich onlangs verloofd met de 31 jaar oudere miljonair, Michael Lewis. Ze werkt als model en wordt vertegenwoordigd door Storm Management

Kitty en liefje Michael begonnen met daten in mei 2018. Beiden wonen in Londen, maar de laatste tijd was ze al erg vaak te zien bij hem thuis. Lewis is Joods, maar of het een Joodse bruiloft zal worden, is nog niet bekend. Mocht het een Britse bruiloft worden, dan zal ze dezelfde tiara dragen als prinses Diana op haar mooie dag.

Kitty haar Instagram toont een buitengewoon flitsend leven, maar zoals ze zelf heel eerlijk zegt: "Ik laat alleen de beste dingen zien." Ook is de blondine brand ambassadeur voor merken als Dolce & Gabbana en Bulgari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op

Amelia Windsor

Amelia is de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews, en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een achternichtje van de Queen. We zien haar geregeld bij Paris Fashion Week en andere modefeestjes. Lady Amelia Windsor (25) is niet alleen 'het knapste' lid van de Britse koninklijke familie, maar scoort qua outfits ook een tien

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mel ? (@amelwindsor) op

Hoe ladylike is Amelia? Niet zo heel erg, afgaand op haar sociale media, die louter getuigen van roken, cocktails, festivals en feesten, in blote buiktopjes en neonbikini's (het is een wonder dat ze nog geen BFF is met Camille Gottlieb). Haar motto is 'Go hard or go home'. Met andere woorden: feesten alsof je prins Harry bent. 

Niet alleen wordt ze uitgenodigd om bij de grote modeshows aanwezig te kunnen zijn met haar knappe koppie, ook loopt de 25-jarige de catwalk. En dat doet ze als een pro (misschien iets minder zuur kijken de volgende keer?). 

In 2013 had Mel even haar eigen prinsessenmomentje. Dit zal waarschijnlijk een van de weinige zijn, aangezien ze als 36ste in de troonopvolging niet écht kans maakt om ooit prinses te mogen worden genoemd. But still pretty.

 

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM, GETTY IMAGES

Laatste nieuws