Bridget Maasland over turbulente tijd: ‘Het was te mooi om waar te zijn’

Het leek een soapserie waar heel Nederland in leefde, want iedereen sprak erover: het liefdesleven van trio André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg.

Lees ook

Het leek een soapserie waar heel Nederland in leefde, want iedereen sprak erover: het liefdesleven van trio André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg.

LEES OOK: André Hazes en Monique papa en mama van tweede kindje?

De wervelwindrelatie van Bridget en André was maandenlang groot nieuws, maar hetzelfde geldt voor de breuk én hereniging tussen hem en moeder van zijn kind, Monique. Bridget blikt in verschillende interviews (binnenkort ook in Beau Monde) terug op deze tijd en zegt: "Ik had deze periode liever overgeslagen." 

Positief

Gelukkig gaat het wat beter met de presentatrice en kijkt ze positief het leven in: "Gewoon weer lekker volle kracht vooruit naar de toekomst en vooral niet te veel achterom kijken", vertelt ze aan RTL Boulevard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alsof ik vlieg ✈️✈️✈️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

"Om heel eerlijk te zijn heb ik best wel in een cocon geleefd. Ik heb geprobeerd het niet te veel tot me te laten doordringen", antwoordt Bridget wanneer gevraagd wordt wat ze ervan vond dat heel het land een mening had over haar relatie met de 26-jarige zanger. "Maar ik kreeg ook heel veel steun. Niet alleen in mijn omgeving, maar ook van de buitenwereld. Ik voel me echt goed. Het is oké."

Over haar romance met André zegt ze het volgende: “We hebben een hele leuke tijd gehad. Maar we hebben ook veel ellende van buitenaf moeten slikken. Ik weet het niet. Misschien zit ik er nu nog te veel in. Met alles wat ik nu weet, zou ik deze periode liever overslaan denk ik. Misschien was het ook wel te mooi om waar te zijn. Het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je niet echt de kans krijg om elkaar écht te leren kennen.” Hoewel André de draad alweer heeft opgepakt met Monique, wil Bridget nog niet aan een nieuwe liefde denken. “In sommige gevallen is dat wel zo, bij mij niet”, aldus Bridget.

 

BRON: NH RADIO, RTL BOULEVARD, HLN 

Laatste nieuws

Zie ook