De Royal Fab Four gaan zich weer herenigen

Nog een paar royal taken en dan zijn Harry en Meghan officieel royal-af.

Lees ook

Nog een paar royal taken en dan zijn Harry en Meghan officieel royal-af. Gepland staat: Commonwealth Day in Londen.

LEES OOK: Shady much? Dit is de reactie die Camilla gaf omtrent Sussexit

The Royal Fab Four laten zich – naar verluidt – voor het laatst samen zien. Het viertal, prins William, Kate, prins Harry en Meghan, worden vergezeld door de koningin, prins Charles en hertogin Camilla. Buckingham Palace bevestigde gisteren dat de hertog en hertogin van Sussex aanwezig zullen zijn tijdens de jaarlijkse kerkdienst in Westminster Abbey.

Het is de eerste keer dat Harry en Meghan zich bij de koninklijke familie zullen voegen na aangegeven te hebben een flinke stap terug te nemen. Vanaf 1 april maken Harry en Meghan geen gebruik meer van hun koninklijke titels. Ze worden vanaf dan niet meer aangesproken als Zijne en Hare Koninklijke Hoogheid. Afgelopen week vond er een evenement plaats waar de Britse prins sprak over mentale gezondheid. De gastvrouw vroeg 'm op het podium te komen en zei: "Zojuist met de prins gesproken en hij vroeg me om 'm op het podium te roepen als 'just Harry, just call me Harry', dus geef een warm Schots welkom aan Harry". 

Sinds Meghan Harry aan de haak geslagen heeft, werd Royal Fab Four in het leven geroepen. Maar nu de twee royals hun taken als senior royals zullen neerleggen, zijn de Britten o pzoek naar hun nieuwe Fab Four. Ze kregen begin februari een voorproefje. Want prins Charles, hertogin Camilla, prins William en hertogin Kate vormen nu een sterk front én dat zag er zo uit ↓ 

Commonwealth Day

Commonwealth Day, de tweede maandag van maart, wordt jaarlijks gevierd in Westminster Abbey. De dag staat in het teken van het Gemenebest, dat bestaat uit meer dan vijftig lidstaten waarvan Elizabeth staatshoofd is.

 

BRON: BUCKINGHAM PALACE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook