De nacht dat Diana haar rivale Camilla confronteerde

De hel brak los, in de nacht dat Diana Camilla confronteerde met haar affaire met Charles.

Lees ook

De hel brak los, in de nacht dat Diana Camilla confronteerde met haar affaire met Charles. 

LEES OOK: Ooit maakte prins Charles Diana publiekelijk aan het huilen

Dappere Diana

De prinses vertelde later dat het één van haar dapperste momenten was tijdens haar huwelijk met Charles, voordat het eindigde in 1992 en ze van hem scheidde in 1996. De prinses was 20 jaar toen zij met de 32-jarige prins trouwde.

De gênante ontmoeting met de toenmalige Camilla Parker Bowles zorgde ervoor dat Charles wegrende als een kip zonder kop. De betreffende nacht vond plaats op de 40e verjaardag van Camilla's zus Annabel Elliot bij Lady Annabel Goldsmith in Londen.

Tegen alle verwachtingen in

"Ik loop het huis binnen en steek voor het eerst mijn hand uit naar Camilla en dacht: pfjoe. Dat hebben we ook weer gehad." Ze had eigenlijk geen enkele behoefte om het evenement bij te wonen, maar deed het toch. 

Waar zijn ze dan

De hele weg ernaartoe probeerde Charles haar over te halen niet te gaan. Hij bleef maar vragen waarom ze kwam, in een poging haar weg te houden. Eenmaal aangekomen merkte Diana na een tijdje dat haar man nergens te bekennen was, noch zag zij Camilla. 

Verstoppertje

Het besef 'stoorde' haar en ze ging op zoek naar de twee. Ze gaf later toe: "Ik wist waar ik mezelf mee ga confronteren. Ze probeerden me nog te stoppen." Ze antwoordde daar alleen maar op: "Ik ga gewoon mijn man zoeken."

Vies spel

Ze zag hen, samen met een man, en ging erbij staan alsof ze dikke vrienden waren. Daarna vroeg ze Camilla om een onderonsje. De mannen vluchtten naar boven en ze zei haar: "Camilla, ik wil alleen even zeggen dat ik weet wat er aan de hand is." Maar ze ontkende het. Ze vond dat Diana alles had en niet moest zeuren. "Wat wil je nog meer?!" had ze gevraagd, waarop Diana antwoordde: "Mijn man." In 2005 trouwde Charles met Camilla.

Laatste nieuws

Zie ook