Dit heb je vast over het hoofd gezien tijdens de jaarlijkse fotosessie

Zijn ze jou opvallen?

Vanmorgen stond de winterse fotosessie in de agenda's van de Oranjes. Waar Máxima en de A'tjes de show stalen, viel ons een paar dingen op. Zijn ze jou opgevallen?

LEES OOK: Sneeuwpret! Oranjes poseren in Lech

1. 'Bont'

Amalia had – net als de rest van het gezin – haar ski-kleding geshopt bij het Nederlandse ski-merk Goldbergh. De donkergroene jas (zo'n 600 euro) bestaat uit een bontkraag en een ceintuur rondom de middel voor een optisch slanke taille. Op het verzoek van de prinses is de kraag van faux fur gemaakt. You go girl! 

2. Haarkleur

Bij het zien van de binnenstromende foto's viel ons meteen het haar van prinses Alexia op. Het oogt wat feller en donkerder dan voorgaande jaren. Wat high- en lowlights doen een hoop! Lekker zo tijdens de seizoenswisseling. De prinses experimenteert er graag op los, want zo te zien is ze in de weer geweest met wat bronzer en een wenkbrauwpotlood. 

3. Lief onderonsje

Ook waren we getuige van hoe goed de band tussen vader en dochter is. Fijn om te zien.

4. Oorbellen

De kroonprinses was vandaag de eye-catcher, er was namelijk zoveel te zien! Niet alleen had ze heur nagels rood gelakt voor de fotosessie, ook zagen we twee gouden oorringen in haar oren. Voorheen werd de prinses nooit gespot met wat hangende sieraden. Blijkbaar heeft ze een afspraakje bij een piercer had; kleine meisjes worden groot!

 

BRON: TWITTER, KONINKLIJK HUIS 

Laatste nieuws