Bindweefselmassage: Hét grootste schoonheidsgeheim van bekend Nederland

Vraag een BN'er naar haar schoonheidsgeheim en de kans is groot dat ze zal zeggen: bindweefselmassage.

Vraag een BN'er naar haar schoonheidsgeheim en de kans is groot dat ze zal zeggen: bindweefselmassage. En wat voor celebs goed is, willen wij ook! Maar wat we nóg liever willen, is die beroemdheden een stapje voor zijn. Daarom zijn we zo enthousiast over het vervolg op de beroemde hannah-bindweefselmassage: de Intense Treatment. Een superbooster voor je huid! En spiksplinternieuw, dus met recht een beautygeheim.

Op doktersrecept

De Intense Treatment is een intensieve vervolgbehandeling op de beroemde hannah Xperience. Het draait om het boosten van de huid door gebruik te maken van Trans6peel; een krachtige, professionele, medium deep peeling die je huidje egaal en glad maakt.

De ingrediëntenlijst klinkt als een doktersrecept: tranexaminezuur, azelaïnezuur, amandelzuur en glycolzuur… In gewone mensentaal: een heleboel waardevolle stoffen die helpen tegen allerlei huidproblemen, zoals pigmentvlekken, verkleuring, littekens, grove poriën en een slappe huid.

Sounds great!

De celvernieuwing wordt gestimuleerd en dat betekent dat fijne lijntjes en rimpels zullen vervagen en de huid steviger en gladder wordt. Zelfs gevoelige huidjes leven op van zo'n behandeling. Als die wordt uitgevoerd door een professionele huidcoach – in combinatie met de beroemde bindweefselmassage – kan zij ook Ultra Geluid erbij inzetten. Dat zijn ultrasone geluidsgolven die de werking van de behandeling versterken. Yes we want!

Een keertje of een kuurtje?

Een kuur van een aantal behandelingen is natuurlijk helemaal heerlijk voor je huid, maar ook na één keer door een huidcoach onder handen te zijn genomen (kosten: 115 euro voor 90 minuten) zul je – afhankelijk van je huidconditie – al verschil zien.

 

Meer informatie: www.hannah.nl

Laatste nieuws