Estelle Cruijff deelt foto van nieuwe (en erg knappe) vriend

Qua liefde zat het niet écht mee voor Estelle Cruijff. Ze plaatst een lief kiekje met een erg knappe man, zou ze weer in de liefde geloven?

Lees ook

Qua liefde zat het niet écht mee voor Estelle Cruijff. Na een scheiding van Ruud Gullit (met wie ze zo'n 12 jaar getrouwd was) en een stuk gelopen relatie met bokser Badr Hari, kreeg de blondine het flink voor de kiezen. Maar nu plaatst  ze een lief kiekje – met een erg knappe man – op haar Instagramaccount. Zou ze weer in de liefde geloven?

LEES OOK: Estelle Cruijff: 'Alle ellende heeft me wijzer gemaakt'​​​

Op Valentijnsdag deelt Estel een nieuw kiekje van haar nieuwe vlam, het gaat om de 36-jarige zakenman Morad uit Londen. Het verliefde stel is al een tijdje samen. "Him. Happy Valentine", schreef ze bij het zoetsappige kiekje. 

Geluk voelen door hem

Estelle en Morad kennen elkaar via gemeenschappelijke vrienden, zo liet ze afgelopen december los aan weekblad Privé. "Vrienden vroegen of ik zin had om wat te gaan eten. Daar ben ik altijd wel voor in. Wat ik niet wist, was dat ze ook Morad hadden gevraagd. Zo kwamen we bij elkaar aan tafel en dat klikte. Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter", aldus Estelle. "Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld." Het is haar van harte gegund! 

Hard & cynisch

Eerder zei ze in een interview met Veronica Magazine dat ze de liefde moeilijk vindt, maar dat ze niet hard en cynisch is geworden. “Helemaal niet. Ik weet hoeveel ik van iemand kan houden, en dan zal je dat altijd terugkrijgen. Mensen zijn er ook om van te houden, dus ik geloof absoluut in de liefde.” We hopen voor Estel dat deze liefde aanhoudt!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Him ❤️ happy valentine ❣️

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

BRON: PRIVÉ, VERONICA MAGAZINE, RTL BOULEVARD, BEELD: ANP 

Laatste nieuws

Zie ook