10 jaar later: Kate is nog steeds dol op Alexander McQueen

Het is inmiddels zo'n tien jaar geleden dat Britse modeontwerper Alexander McQueen zichzelf van het leven beroofde. Het was (en is) een grote speler in de modewereld.

Lees ook

Het is inmiddels zo'n tien jaar geleden dat Britse modeontwerper Alexander McQueen zichzelf van het leven beroofde. Hij was (en is) een grote speler in de modewereld. Om zijn legacy te eren, een top tien ontwerpen van zijn allergrootste fan: hertogin Kate.

Haar liefde voor de ontwerper werd pas echt duidelijk toen – destijds – Kate Middleton haar jawoord aan prins William gaf in een McQueen bruidsjurk. 

Maar ook hedendaags spotten we de royal in een outfit van het modehuis. Zo droeg ze van de week een donkerblauw mantelpak.

En afgelopen november waren Kate en Wills aanwezig bij de Royal Variety Performance in het Londen Palladium. Kate in – uiteraard – Alexander McQueen.

British Academy Film Awards

Tiara o'clock!

Bezoek van Trump

Bafta Beauty

Sexy date-night

Bruiloft Pippa Middleton

Pregnant Belly

Documentaire

Voor wie nog meer over het leven wil weten van Alexander McQueen, dan is de documentaire McQueen een aanrader. McQueen gaat over het leven van de designer met alle ups and downs: de documentaire laat zijn talent, creativiteit, maar ook vooral zijn verdriet zien.

LEES OOK: Olá Señorita! Letizia, Leonor & Sofia prachtig op nieuwe portretten

 

BRON: YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook