Zien: Jongere Sofia onherkenbaar op deze foto

Eens een beauty, altijd een beauty!

Lees ook

Als burgermeisje trouwde ze prins Carl Philip, oftewel de Prince Charming van Zweden. Als jongere Sofia Hellqvist was ze niet voorzien van een handvol stylisten en visagisten die haar zo hier en daar hielpen.

LEES OOK: Zo ziet Meghan Markle eruit met blond haar

Je zou de prinses bijna niet meer herkennen, maar het is d'r toch echt. Op onderstaand kiekje zien we een jongere Sofia. We schatten haar leeftijd zo rond de twintig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Prince Carl Philip (@carl_philip13) op

Sofia staat bekend om veel met haar uiterlijk te experimenteren. Zo te zien was ze in deze periode vooral bezig met haar wenkbrauwen. En aan heur uitgroei te zien, wilde ze weten hoe het voelde om als blondine door het leven te gaan.

Sack the Stylist?

Ooit, toen Soof nog als mejuffrouw Hellqvist paaldanste en in spannende bikini's poseerde, had ze – afhankelijk van haar stemming – regelmatig ravenzwarte lokken, doodgeblondeerd My Little Pony haar en oranje lipstick. Maar ze kan er nog steeds wat van! Afgelopen jaar verscheen ze op het diner voor het 100-jarig bestaan van de Swedisch American Foundation in een look waar werkelijk geen touw aan vast te knopen was. Gelukkig is ze nu uit te tekenen in beeldige blauwe avondjurken, op bovengenoemde misser na dan.

Hoewel ze nu beter uit de verf komt, geldt: eens een beauty, altijd een beauty.

 

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook