Prinses Eugenie laat van zich horen na schandaal prins Andrew

Guess who's back?

Lees ook

Guess who's backDe Britse prinses heeft weer van zich laten horen na het schandaal rondom haar vader, prins Andrew en zijn duistere zaakjes met Jeffrey Epstein. Eugenie van York heeft zich zo'n drie maanden koest gehouden op social media.

LEES OOK: Prinses Beatrice stelt verlovingsfeest door schandaal prins Andrew uit

De prinses laat via haar Instagramaccount weten vandaag twee jaar verloofd te zijn met haar liefje Jack. Althans, het is twee jaar geleden dat het stel z'n verloving aan de wereld bekend maakte. Inmiddels is de sprookjesbruiloft achter de rug en zijn ze happily married. Tussen Jack en Eug niks aan de hand, terwijl het toch niet zo lekker loopt in Huishouden York…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On this day two years ago…Jack and I announced we were engaged.. ??

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

Zo heeft vader Andrew zijn publieke functies als royal neergelegd, stelt dochterlief Beatrice haar verlovingsfeestje uit en is het nog maar de vraag of het haar Royal Droom Bruiloft wordt… Dit alles mede dankzij de heisa rondom haar vader. Arme Bea… Gelukkig voor haar heeft ze één probleem minder: heur moeder. Dit keer is zij het probleem niet. De uitgelaten moeder van de bruid is namelijk te managen: zoals Beatrice Fergie op de bruiloft van haar zus prinses Eugenie in toom hield, zo zal Eugenie dat voor Bea doen. 

LEES MEER: Column Ella: 'Het probleem is de vader van de bruid'

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook