Lady Kitty gaat trouwen met 31-jaar oudere miljonair

Net voor Kerst vroeg de 3-jaar-ouder-dan-haar-vader Michael Lewis zijn jonge blom ten huwelijk. Het antwoord kun je wel raden.

Lees ook

Net voor Kerst vroeg de vijf-jaar-ouder-dan-haar-vader Michael Lewis zijn jonge blom ten huwelijk. Het antwoord kun je wel raden. 

LEES OOK: Lady Kitty Spencer: 'Instagram kan zó misleidend zijn!'

Lady Kitty is het 29-jarige nichtje van prinses Diana. Haar verloofde is de baas van Foschini: een Zuid Afrikaanse kledingwinkel. Eén van Kitty's vrienden vertrouwde de Daily Mail toe met het nieuws… dat haar vriendin ten huwelijk was gevraagd door M.L. Ze is het oudste kind van de 9e Graaf Spencer (broer van Diana) en werkt als model -vertegenwoordigd door Storm Management.

105 MILJ.

Na de scheiding van haar ouders, pendelde Lady K. heen en weer tussen haar vader in Engeland en haar moeder in Zuid-Afrika. En toen was hij daar: de fashion-gigant met een nettowaarde van maar liefst 105 miljoen dollar (!). 

Diana-Tiara

Het verloofde paar begon met daten in mei 2018. Beiden wonen in Londen, maar de laatste tijd was ze al erg vaak te zien bij hem thuis. Lewis is Joods, maar of het een Joodse bruiloft zal worden is nog niet bekend. Mocht het een Britse bruiloft worden, dan zal ze dezelfde tiara dragen als prinses Diana op haar mooie dag. 

BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook