Dit is waarom Charlène weinig lacht op foto’s

Zelden schieten haar mondhoeken omhoog, maar dit weet ze - prinses Charlène van Monaco - zelf maar al te goed. Ze vertelt erover in het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot.

Lees ook

Zelden schieten haar mondhoeken omhoog, maar dit weet ze – prinses Charlène van Monaco – zelf maar al te goed. Ze vertelt erover in het Zuid-Afrikaanse tijdschrift Huisgenoot.

LEES OOK: Monaco: Nieuwe snoezige foto's van de tweeling

En we moeten eerlijk toegeven, we betrappen spotten Hare Majesteit zelden op een spontane glimlach op heur gezicht. Waarom, zou je denken? De prinses heeft het antwoord: "Mensen zeggen al heel snel 'oh, waarom lacht ze niet op foto's?' Nou, soms is het moeilijk om te lachen. Zij weten niet wat er op de achtergrond gebeurt." Hierop doelt de royal op het verliezen van twee goede vriendinnen in korte tijd en haar zorgen over de gezondheid van haar vader. 

Ook speelt heimwee voor Charlène een grote rol. "Ik heb het voorrecht om dit leven te leiden, maar ik mis mijn familie en vrienden in Zuid-Afrika en ik ben vaak verdrietig omdat ik er niet altijd voor hen kan zijn."

Gelukkig voor de prinses maken haar twee kinderen (tweeling Jacques en Gabriella) haar dagelijks aan het lachen.

 

BRON: HUISGENOOT, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook