Grappig: Prinses Anne krijgt standje van the Queen

En het blijkt maar weer: óók koningin Elizabeth is een normale moeder die haar kinderen weleens op de vingers tikt. Prinses Anne moest het dit keer ontgelden.

Lees ook

En het blijkt maar weer: óók koningin Elizabeth is een normale moeder die haar kinderen weleens op de vingers tikt. Prinses Anne moest het dit keer ontgelden. Stiekem heel schattig.

LEES OOK: Lief! Alle kleinkinderen van prinses Anne bij elkaar

We zagen een klassiek moeder-dochter gebeuren, maar dan wanneer de hele wereld toekijkt. Het gebeurde toen de Amerikaanse president, Donald Trump, een bezoek aan Buckingham Palace bracht. 

Een koninklijk standje

De genodigden worden verwelkomt door de koninklijke leden van de Britse familie. Naast de koningin staan kroonprins Charles en Camilla. Oudste dochter, prinses Anne, ontbreekt, want zij staat nietsvermoedend een paar meter verderop. Dit was duidelijk niet afgesproken, aan de reactie van de 93-jarige te zien. Wanneer hun blikken elkaar kruisen, geeft de koningin haar (69-jarige!) dochter subtiel maar zichtbaar een standje, waarna de prinses in alle onschuld haar schouders ophaalt. Bekijk onderstaand de beelden.

Zo zie je maar weer: Liz is zo lekker normaal gebleven!

Andere royals die weleens een standje kregen

De twee staan vanaf het balkon naar de militaire parade van Trooping the Colour te kijken, als Meghan zich omdraait naar Harry. De twee wisselen wat woorden uit, waarna Meghan zich weer omdraait. Wanneer ze voor een tweede keer haar hoofd draait, krijgt ze volgens een liplezer een strenge berisping van haar man. ‘Turn around’, zou hij tegen zijn vrouw hebben gezegd. Meghan laat zich dit geen twee keer zeggen en draait zich meteen weer om naar het publiek.

Hoewel de berisping niet héél vriendelijk overkwam, bedoelde Harry het waarschijnlijk goed. Tijdens het balkonmoment is het belangrijk dat de royals zich naar het publiek richten en geïnteresseerd overkomen. Doe je dat niet, dan kun je een standje verwachten, zo kreeg ook prins William een standje van zijn grootmoeder…

 

BRON: TWITTER, YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook