Märtha Louise: ‘Ik ken mijn lover uit een vorig leven’

Dit keer halen ze de krantenkoppen met wat info dat ze delen over hun speciale ontmoeting.

They strike again! Märtha Louise en haar nieuwe lover Sjamaan Durek houden de Noorse pers flink bezig. De een na de andere opvallende opmerking slingeren ze de wereld in.

LEES OOK: Uit de gratie: Duistere zaakjes van de royals

Eerder deze maand bracht de sjamaan het Noorse Koningshuis al flink in de verlegenheid met zijn podcastaflevering, waarin hij het uitgebreid had over zijn seksleven met de prinses. Hij gaf aan dat hij zijn ejaculatie 'traint', zodat hij deze kan beheersen. "Soms heb ik drie tot vier keer per dag seks en mijn vriendin vraagt altijd: ’Ga je klaarkomen?’ Ik zeg dan: ’Nee, maar ik ga je zo veel orgasmes geven als je wilt", zei de zelfbenoemde zesde generatie sjamaan. 

Farao in Egypte

Dit keer halen ze de krantenkoppen met wat info dat ze delen over hun speciale ontmoeting. Ze werden door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld en wisten het meteen zeker: "Jou ken ik ergens van!" De 44-jarige Durek vertelt: "Ze kwam binnen en zei: 'Ik herinner me jou, ik weet wie je bent' Ik zei: 'Ja, we kennen elkaar van heel lang geleden.' Dat kwam vanzelf uit mijn mond." Beiden waren ervan overtuigd elkaar te hebben ontmoet in een vorig leven. "Ik heb herinneringen van ons in Egypte. Zij was mijn koningin en ik was farao." Alrighty!

Dolverliefd

Märtha Louise koos er een tijd geleden voor om haar koninklijke verplichtingen te laten vallen, zodat ze verder weg van de Kroon staat en meer vrijheid heeft om te doen wat ze wil. Ze is erg verliefd op Durek, maar moest dus afzien van 'Zijne Majesteit' en bepaalde commerciële activiteiten. Het koningshuis wil namelijk niks te maken hebben met Dureks verhalen en cursussen. De Noorse schreef eerder al op haar Instagramaccount dat het "niet aan anderen is om voor mij te kiezen of om over mij te oordelen. Ik kies niet voor mijn man om aan een van jullie te voldoen, noch aan de normen en hokjes die je in je geest hebt gekozen om in te zitten. Ik gedij daar niet en ik besta ook niet in jouw illusie over mij. Ik kies uit liefde", aldus Märtha Louise.

 

BRON: PEOPLE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws