Dit is de hobby van Prins Floris van Oranje

De één houdt van paardrijden, de ander van autoracen. Ook Prins Floris heeft een hobby en wij vertellen je er meer over.

Lees ook

De één houdt van paardrijden, de ander van autoracen. Ook Prins Floris heeft een hobby en wij vertellen je er meer over.

LEES OOK: Charles ontroerd: prins William zijn lovende woorden

De royals zijn net mensen… ook zij hebben hobby's. Zo zijn de prinsessen gek op paardrijden, is prins Bernhard gek op hoge snelheden in mooi gestroomlijnde auto's. En zo ontdekten wij bij prins Floris van Oranje ook een hobby. Hij houdt namelijk van muziekmaken en is DJ!

Op SoundCloud is zijn muziek te beluisteren onder de naam "Floris van Oranje". Hij produceert elektronische muziek, in de categorie "Dance" en "EDM". Hij heeft er tot nu toe drie nummers op gezet, die elk rond de veertig minuten duren. 

Hij heeft zijn muzikale knobbel pas sinds kort ontdekt en is niet meer te stoppen. Aan zijn ge-reposte nummers te zien, kunnen we opmaken dat de prins van house, remixes en oude discomuziek houdt.  

Of we hem zullen zien (en horen) draaien op familiefeestjes en aankomende bruiloften is ons nog onbekend. Wij kijken er in ieder geval naar uit. 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook