Ooit maakte prins Charles Diana publiekelijk aan het huilen

Ooit waren prins Charles en Diana dolgelukkig op én met elkaar.

Ooit waren prins Charles en Diana dolgelukkig op én met elkaar. We weten inmiddels allemaal hoe het stukliep. Toch verliep het aan het begin van het huwelijk ook niet geheel vlekkeloos. Zelfs zo erg, dat de prinses publiekelijk in tranen uitbarstte.

LEES OOK: Ooit konden Charles en Diana niet van elkaar afblijven

Charles was een keer zo boos op zijn vrouw dat hij alleen maar kon schreeuwen van woede en vernedering. Het eindigde in een grote huilbui en een heel verdrietige prinses.

Verrassing?!

Diana wilde van kleins af aan professioneel danseres worden en oefende er hard voor, maar ze werd uiteindelijk te lang om er nog mee door te gaan. Desondanks bleef haar liefde voor dansen en vond ze het een leuk idee om met deze passie haar manlief te verrassen. Dit gebeurde in december 1985 (het stel was toen zo'n vier jaar getrouwd) tijdens een privé Kerstgala. Een enig kerstcadeau dacht Diana, maar helaas eindigde het in tranen. "Ze had in het geheim samengewerkt met een danser om een verrassingsvoorstelling van drie minuten te choreografen en koos het nummer Uptown Girl ervoor. Eenmaal op het podium snakte iedereen naar adem toen de prinses opeens verscheen, maar ze danste de sterren van de hemel en iedereen was enthousiast", zegt danspartner Wayne Sleep.

Buigen

Wayne: "Ik grapte nog tegen de prinses: 'Trouwens, je moet buigen voor de royal box', waarop Diana antwoordde: 'Haha, ik buig niet voor hem, hij is mijn man!'" Charles was duidelijk niet gezind van de verrassingsact van zijn vrouw, hij schreeuwde naar Diana toen ze naar huis gingen en beschuldigde haar ervan hem vernederd te hebben, waarop Diana in huilen uitbarstte.

 

BRON: YOUTUBE

Laatste nieuws