Gezellig Gesprek: Máxima ontmoet vriendelijke robot tijdens werkbezoek

Ondanks de serieuze onderwerpen en gesprekken van het werkbezoek van koningin Máxima, kon de koningin best lachen om de Special Guest van die dag.

Lees ook

Ondanks de serieuze onderwerpen en gesprekken van het werkbezoek van Máxima, kon de koningin best lachen om de Special Guest van die dag. Genaamd: robot Leolani.

LEES OOK: Date Night: Máxima in opvallende outfit naar Première

De vorstin bracht een werkbezoek aan de Koninklijk Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) in het Trippenhuis in Amsterdam. Ze sprak onder andere met wetenschappers en studenten over de gevolgen voor de wetenschap bij een Brexit.

Ontmoeting

Máxima werd gretig ontvangen door de interactieve robot Leolani (zie hoofdbeeld). Deze is ontworpen en geprogrammeerd door internationale studenten van de VU in Amsterdam. Ook maakten de twee een babbeltje over belangrijke dingen, zoals internationale uitwisseling van kennis en samenwerking.

Outfit

Voor de gelegenheid trok Máxima een nieuwe outfit uit de kast. Het was een donkerblauw, tweedelig kostuum van Natan. En ze koos voor oorbellen van JAR die wat weg hadden van een luchtige waaier, maar dan gedipt in de kleur goud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @hmqueenmaxima op

 

BRON: KONINKLIJK HUIS

Laatste nieuws

Zie ook