Samantha Steenwijk terug naar het ziekenhuis

Samantha Steenwijk loopt nog steeds met gips rond, maar dat weerhield haar niet om gewoon aanwezig te zijn tijdens de perspresentatie van Holland Zingt Hazes afgelopen woensdag.

Lees ook

Samantha Steenwijk laat zich niet klein krijgen. De zangeres heeft de dag voor de finale van Dancing With The Stars een blessure aan haar teen opgelopen. Ze loopt nog steeds met gips rond, maar dat weerhield haar er niet van om aanwezig te zijn tijdens de perspresentatie van Holland Zingt Hazes afgelopen woensdag.

LEES OOK: Georgina Verbaan over plastische chirurgie

"Het gaat redelijk. Ik zit momenteel met maat 42 met een gipsvoet, maar gelukkig kan ik er wel bij zijn", vertelt Samantha aan BuzzE. Toch is de zangeres bang dat ze wel evenementen moet gaan missen: "Al die dingen schieten natuurlijk wel door je hoofd: straks mis ik dit of dat. Maar ik ben er gelukkig." Aankomende vrijdag moet Samantha opnieuw naar het ziekenhuis en krijgt ze meer te horen over haar blessure.

Ondanks alles wist Samantha toch samen met haar danspartner Marcus van Teijlingen de winst van Dancing With The Stars te pakken. Ze dansten onder andere de Paso Doble, wat Samantha beschrijft als een echte 'dansdroom'.

Paniek

De zangeres heeft enorm veel angst gehad op het moment dat ze haar blessure kreeg: "Er gebeurt natuurlijk zoveel in 24 uur tijd. Van het moment dat je dacht 'oke, ik kan er niet bij zijn' tot het moment dat je wint. Dat was voor mij natuurlijk ook even een emotionele rollercoaster. Het was echt een hel hoor. Ik heb nog nooit zoveel paniek gehad."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk) op

BEELD: BSR

Laatste nieuws

Zie ook