Thomas Berge reageert op hilariteit rondom zijn gebit tijdens Expeditie Robinson

De zon was gedurende de hete dagen op Expeditie Robinson natuurlijk al bloedje fel, maar er was nog iets anders wat de hele dag door liep te shinen. Namelijk: zijn tanden!

De zon was gedurende de hete dagen op Expeditie Robinson natuurlijk al bloedje fel, maar er was nog iets anders wat de hele dag door liep te shinen. Namelijk: Thomas z'n tanden! Kijkers van het programma twitteren wekelijks over de witte flonkers van Thomas Berge. Hij reageert nu zelf op de hilarische reacties.

LEES OOK: Thomas Berge: 'Ik wacht nog op het mooiste moment van mijn leven' 

Reactie

Thomas was te gast bij het online programma Club Hub van BNN VARA, waar hij uiteraard een vraag over zijn stralende gebit kreeg.

Gelukkig kan de zanger wel lachen om alle grapjes die over zijn tanden worden gemaakt. "Ik vind dit geweldig. Ik hou hiervan", reageert Thomas. "Altijd na Expeditie Robinson kijk ik op Twitter en lig ik helemaal in een deuk. Ik pis gewoon in mijn broek."

Verklapt

De zanger wil zelf ook nog wat kwijt over zijn oogverblindende gebit. "Het is niet echt. Het is porselein", verklapt hij. Hoe hij zijn tanden zo wit hield tijdens Expeditie Robinson? "Ik heb bij Expeditie bamboestokjes gemaakt voor het flossen. Dat werkte wel."

En hij maakt er zelfs nog een grapje over. "Maar het was wel handig. 's Nachts als ik eruit moest om te pissen, dan ging ik gewoon lachen en kon ik alles zien. Echt vet!" grapt hij.

 

BRON: GRAZIA

Laatste nieuws