Addy van den Krommenacker vraagt faillissement aan

"Vandaag is een loodzware dag..."

Lees ook

"Vandaag is een loodzware dag", zo begint mode-ontwerper Addy van den Krommenacker zijn videoboodschap. Hij vertelt waarom hij faillissement heeft aangevraagd voor zijn winkels.

LEES OOK: Date Night: Máxima in opvallende outfit naar Première

Addy heeft faillissement aangevraagd voor zijn winkels gevestigd in Den Bosch en Heusden. Dit meldt hij in een filmpje op zijn Twitteraccount. "Ik heb vandaag een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven moeten maken." Het is een beslissing die hem heel erg aan het hart gaat. "Ik heb er alles aan gedaan om dit te proberen te voorkomen", vertelt de duidelijk geëmotioneerde Addy. Het is de ontwerper niet gelukt beide winkels draaiende te houden, Addy denkt dat dit komt door de toename van online verkoop.

Van den Krommenacker, die creaties heeft ontworpen voor talloze bekende Nederlanders, had al langer geldproblemen. In 2015 werd bekend dat hij problemen had met een oude schuld bij de Belastingdienst vanwege ’tegenslagen in landen als Kazachstan en Rusland’.

Passie

Gelukkig verdwijnt Addy niet uit ons oog, want zijn passie voor ontwerpen blijft gewoon en hij hoopt hiermee door te gaan. "Ontwerpen zit in mijn bloed, het is mijn passie en mijn leven."

Onlangs verzorgde de mode-ontwerper de glam outfits van de Meilandjes voor het Televiziergala.

 

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook