Pracht & Praal: Máxima schittert op Japans gala

De nieuwe keizer van Japan is ingehuldigd en dat kan maar één ding betekenen. Twee dagen lang groot feest met royals van over de hele wereld. Ook onze Máxima was natuurlijk aanwezig en ze schitterde weer in haar te gekke outfit tijdens het Japanse gala.

Lees ook

De nieuwe keizer van Japan is ingehuldigd en dat kan maar één ding betekenen. Twee dagen lang groot feest met royals van over de hele wereld. Ook onze WA en Máxima waren natuurlijk als royal gast aanwezig.

LEES OOK: De mooiste kapsels van Máxima door de jaren heen (en zó fix je ze gemakkelijk zelf)

Koningin Máxima verscheen in een rode japon ontworpen door Jan Taminiau. De jurk bevat prachtige details met zigzag patronen. Om haar outfit helemaal af te maken draagt Máxima het Mellerio Parure, een juwelenset speciaal ontworpen voor koningin Emma, de tweede vrouw van koning Willem III. #Plaatje 

Het is zeker niet de eerste keer dat onze Queen met de blingbling-set ten tonele verschijnt. Het is één van de favoriete sets van Máxima. Bijvoorbeeld in 2015 tijdens de bruiloft van Carl Philip en Sofia Hellqvist van Zweden pronkte ze met de set. De sieradenset bestaat uit een tiara, ketting, een kleine en een grote broche en een armband.

Tijdens de inhuldiging van de Japanse keizer droeg Máxima een muisgrijze jurk ontworpen door Natan, gecombineerd met een enorme bloemen op heur hoofd. Beide items zijn door Máxima gerecycled. Wat is ze toch lekker normaal gebleven! Ze droeg de grijze japon namelijk ook tijdens Prinsjesdag in 2017 en ook De Bloem droeg de koningin tijdens de doop van haar dochter prinses Alexia. Kijk maar ↓ 

Prinsjesdag 2017

De doop van prinses Alexia.

 

BEELD: RVD

Laatste nieuws

Zie ook