Royaltyliefhebbers raken maar niet uitgepraat over outfit Máxima

over wat onze koningin op dag drie droeg tijdens een bezoek aan Mumbai raken de royaltyliefhebbers maar niet uitgepraat. Onze koningin draagt namelijk een blauwe jurk, met een rond gat aan de voorkant.

Lees ook

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op Staatsbezoek in India. De koningin heeft ons op dag één en twee van haar bezoek al erg verrast met haar kleurrijke outfits, maar over wat onze koningin op dag drie droeg tijdens een bezoek aan Mumbai raken de royaltyliefhebbers maar niet uitgepraat…

LEES OOK: Máxima: Dit zijn de do's and don'ts tijdens het Staatsbezoek in India

De reacties verschillen: "Ik hou van haar outfits, maar waarom dat gat?" tot aan "Allemaal mooi, maar kleed je als koning en koningin bij zulke dingen eens wat meer casual, zou beter staan." Of Máxima een hemdje onder haar jurk draagt of dat het haar huid is wat te zien is, is niet duidelijk. Wat we wel weten is dat het een leuke jurk van Sandro is, ongeacht of het wel of niet een jurk is die bij een koningin past.

Ook droeg ze op dezelfde dag een mousseline midi-jurk met transparante en geplooide halslijn van Natan. Je kunt 'm herkennen als de jurk waarin de koningin in Curaçao 2018 flaneerde.

In de avond heeft Máxima zich wederom verkleed. (Hoe vaak kun je je omkleden op een dag?!) Ze draagt een rood/oranje japon met bloemenprint van Zimmermann.

 Beeld: RVD, BSR

Laatste nieuws

Zie ook