Anne Hathaway verrast bij thuiskomst

Ze kwam thuis en iedereen riep: "Surprise!" Anne wist niet wat ze meemaakte...

Lees ook

Ze kwam thuis en iedereen riep: "Surprise!" Anne wist niet wat ze meemaakte…

LEES OOK: William en Kate geven opvoedtip aan actrice Anne Hathaway

Babyshower

Anne Hathaway is zwanger van haar tweede kindje, samen met manlief Adam Shulman. Deze zaterdagmiddag kwam de actrice thuis in New York en kreeg ze een surprise babyshower van haar familie en vrienden. Anne houdt ervan om dingen in privésferen en low key te vieren, maar was blij verrast toen ze erachter kwam wat er voor haar geregeld was. 

Een insider vertelt dat ze een elegante blauwe jurk droeg met een gouden kettinkje en dat de gasten zich op haar terras hadden verzameld. Daar stond een gedekte tafel, vol met lekkernijen, geserveerd op elegant zilverwerk. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anne Hathaway (@annehathaway) op

Grappenmaker

Eerder vertelde Anne in een interview, dat ze het geweldig vindt om vrienden te foppen met rare babynamen. "Van die namen die mooi klinken, maar waarvan mensen van binnen heel ongemakkelijk worden. We zeiden van onze eerste bijvoorbeeld dat we hem de naam Africa zouden geven. We bleven heel serieus kijken, zonder te knipperen. Geweldig om het ongeloof en ongemak in iedereens' ogen te zien haha." 

Van een gender-reveal was geen sprake, de insider vertelt namelijk dat niemand weet of het een jongen of meisje zal worden. Spannend! 

BRON: E! News, BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook