Maxime van Chateau Meiland openhartig over echtheid programma en moederschap

Maxime Meiland was te gast bij Anna Nooshin op haar youtube kanaal, waar Anna samen met haar gasten roddels bevestigt of ontkracht. De twee hadden het onder andere over de verbouwing van het Chateau, Maxime haar moederschap en het 'drankprobleem'.

Lees ook

Maxime Meiland was te gast bij Anna Nooshin en vertelt openhartig over de echtheid van het programma, hoe erg hun 'drankprobleem' nu echt én over het plegen van abortus.

LEES OOK: Dít zijn de grote winnaars van de Televizier-Ring!

Abortus

Toen Maxime net zwanger bleek te zijn van dochter Claire, wilde niemand iets van een eventuele zwangerschap weten. "Thuis was iedereen in shock, Claire was niet gepland en in eerste instantie wilde ik het kindje helemaal niet houden." Volgens Maxime hebben de mensen om haar heen haar wel beïnvloed in het maken van haar keuze. "Iedereen, behalve mijn moeder, zei: 'Het is niet gepland en je bent nog jong, je hebt heel je leven nog voor je.' En dan ga je toch twijfelen." Uiteindelijk heeft Maxime een afspraak bij een kliniek gemaakt om haar zwangerschap te beëindigen. “Maar op het laatste moment dacht ik: ik doe het niet.”

Moederschap

Haar bevalling en het hebben van een kindje vindt Maxime toch zwaarder dan verwacht. “Ik kende niemand in mijn omgeving met een baby, ik had misschien één of twee keer een baby vastgehouden in mijn hele leven. Het is zwaar, maar als je dan naar haar kijkt… het is gewoon puur.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Verbouwing Chateau

Tijdens de verbouwing van het Chateau moest er erg veel gebeuren. “Wij hebben alles zelf verbouwd, voor 100%. Papa (Kasteelheer Martien Meiland) heeft natuurlijk vroeger ook in de winkel behangen en dat kan hij wel redelijk, maar er zitten ook bulten op, maar goed.” Maxime heeft tijdens de verbouwing de muren geplaatst van de douche. “Ik heb gewoon alles op YouTube opgezocht. Ook al is vorige week wel het dak naar beneden gekomen.” Auch

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Drankprobleem

Anna vraagt naar het drankgebruik van de familie waarop Maxime antwoordt: “Ik weet niet beter dan dat wij met de lunch wat gaan drinken. Soms als de zon schijnt, dan voel je het wel een beetje in je hoofd. Maar wij hebben dan ook gewoon pauze. Als ik het dan op tv zie denk ik wel: oh, weer een glas.”

 

BRON: YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook