Meghan & Fashion Recycling: Zien we dubbel?

Welke outfits zagen wij al eerder bij Meghan? 

Lees ook

Inmiddels zit de Afrikaanse royal tour van de Sussex'jes er alweer op. De hertogin pakte uit met wat shirtdresses en nam assorti kledij mee dat al eerder ten tonele was verschenen. Recycling ten top als je het ons vraagt. Welke outfits zagen wij al eens bij Meghan? 

LEES OOK: Zwoyals kicken kleinkinderen het Koninklijk Huis uit.

Op 26 oktober 2018 droeg de toen zwangere hertogin deze blauwe blousejurk. En op 23 september 2019, tijdens de royal tour in Zuid-Afrika, verscheen Meghan opnieuw in de Veronica Beard button-down midi dress. Want waarom een volledig nieuwe outfit aanschaffen als je met los haar en andere schoenen een nieuwe outfit kan creëren.

Tijdens een bezoek aan Mayhew in 2019 verscheen de hertogin van Sussex in deze babyroze coat. Het is een jas die wij niet voor het eerst hebben gezien, ze droeg hem namelijk ook in 2018 tijdens één van de eerste bezoeken aan Sussex in combinatie met een donkergroene kokerrok en blouse.

Ook deze zomerse jurk is een outfit die Meghan niet voor het eerst draagt. Ze showde 'm in 2018 tijdens een bezoek aan een lokale Australische surfgroep, ook ze verscheen tijdens de Zuid-Afrika royal tour in de Martin Grant jurk.

Jassen zijn items die je vaak meer dan één keer draagt, en dat is precies wat Meghan met deze trench coat doet. Ze droeg de jas maar liefst twee keer in Australië vorig jaar. #RecycleQueen

Deze witte krijtgestreepte blazer weet de hertogin ook gemakkelijk te combineren. Ze verscheen voor het laatst in de blazer tijdens Wimbledon om vriendin Serena aan te moedigen. Ze debuteerde het ding in Australië.

De beige trench-style jurk is ook een item dat vaker door de hertogin wordt gedragen. Ze droeg de robe in juli 2018 en verscheen tijdens de royal tour in Afrika weer in hetzelfde exemplaar. 

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook