Patricia Paay nog steeds niet de oude na operatie: ‘De artsen zeggen dat ik niet beter word’

Een tegenvaller voor de blondine, ze is nog steeds herstellende van haar val eind mei.

Lees ook

De maand mei verliep niet geheel op rolletjes voor La Paay. Nadat ze herstellende was van een kersverse heupoperatie, viel ze van de trap in haar woning in het Brabantse Wernhout en brak ze haar bekken. Au!

LEES OOK: Dít is de echte naam van Patricia Paay

Het is de vraag of het nog goed komt. Ze heeft nog steeds erg veel last. "Het gaat heel langzaam vooruit. De spieren moeten weer op gang komen. Ik loop af en toe door het huis zonder krukken, dan loop ik naar de bank. In de keuken kan ik een beetje rondtrippelen." Patricia verbleef vanaf de operatie eind mei tot augustus in een zorghotel om te herstellen. "Het gaat steeds beter, maar met heel kleine beetjes. Het kan niet anders. Die botten zijn natuurlijk verbrijzeld geweest", vertelt de blondine.

De artsen zien het somber in en twijfelen of Patricia ooit weer als vanouds zal kunnen lopen. Mevrouw Paay staat er echter geheel positief in en is volledig voorbereid op haar herstel: "Mijn hakjes staan klaar in de kast en die ga ik gewoon weer dragen." Haar sportieve verleden helpt hieraan mee, denkt ze. "Ik heb altijd kilometers gelopen, gefietst en gedanst. Ik ben iemand die thuis over de banken heen sprong, dat scheelt een stuk. Als je altijd goed bewogen hebt, helpt dat." Laten we het hopen! 

 

BRON: WEEKEND

Laatste nieuws

Zie ook