Dit is wat we weten over de verloofde van James Middleton

Wie wordt het aanstaande schoonzusje van hertogin Kate?

Lees ook

Niet alleen zei ze 'oui' tegen de uiterst charmante James Middleton, ze zei ook 'ja' tegen het hebben van een royal schoonzus en het hebben van een neefje als aanstaande troonopvolger. Wie is deze gelukkige?

LEES OOK: Worden George en Charlotte bruidskindjes bij bruiloft James Middleton?

Alizee Thevenet en James zijn sinds 2018 samen en hebben zich afgelopen weekend weten te verloven. James liet het blije nieuws op Instagram weten. "Ze zei oui!"

Tante Liz

Samen met hertogin Meghan en Pippa Middleton wordt ze de nieuwe tante van de Cambridge'jes: George, Charlotte en Louis.

Werk

De Franse heeft een master van investeringen en financiën op zak en mag zich financieel analist noemen.

Verlovingsring

Op de reeks Instagramkiekjes van het stel zagen we ook dé ring waarmee de mooie Franse ten huwelijk gevraagd is. We vonden de ring verdacht veel op de saffier en diamant waar prins William zijn Kate mee ten huwelijk vroeg lijken. 

Nationaliteit

Ze is geboren in Frankrijk, maar heeft over heel de wereld gewoond en geleefd. Zo woonde ze onder andere in Duitsland, Indonesië, Chili, Frankrijk en België. Tegenwoordig woont ze samen met haar kersverse verloofde in het westen van Londen. Naast Engels en Frans, spreekt ze ook nog eens Spaans. #BeautyAndBrains

Vader

De vader van de aanstaande bruid, Jean-Gabriel Thevenet, heeft gereageerd op het blije nieuws en zegt 'very happy' te zijn. "Ik heb veel bewondering voor de Middletons en James is een charmante man. Ik weet dat mijn dochter erg blij is samen met hem. Ik wens ze al het geluk."

Ontmoeting

Hun ontmoeting was uiterst schattig en had alles te maken met de hond van James. Beiden zaten te dineren in een restaurant, Alizee zag een schattige hond (Ella) en besloot deze te aaien, waarna ze terugkeerde naar haar tafel. James kon zijn ogen niet van de vrouw afhouden en schreef op een briefje – die hij door de ober liet bezorgen: "Ik doe dit normaal nooit, maar wil je een drankje doen met me?" Een aantal weken daarna hadden ze hun eerste date and the rest is history. Grappig was dat Alizee helemaal niet wist wie James precies was. Het was pas na hun eerste date dat een vriendin van d'r vertelde wie de 'prince charming' was.

 

BRON: DAILY MAIL, VOGUE AUSTRALIE, HELLO!, INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook