Katja Schuurman heeft spijt van uitspraken over seksleven

De actrive denkt voortaan twee keer na voordat ze iets vrijgeeft over haar seksleven.

Lees ook

Katja Schuurman denkt voortaan twee keer na voordat ze iets vrijgeeft over haar seksleven. Na haar pikante onthulling in het programma Gert Late Night volgt er op haar Instagramaccount een spijtbetuiging. 

LEES OOK: Katja Schuurman op roze wolk na huwelijk

De 44-jarige Katja was afgelopen dinsdagavond erg openhartig over haar seksleven in het Vlaamse programma en dát heeft ze geweten. Het nieuws van haar avontuurtje in de jacuzzi ging Nederland niet onopgemerkt voorbij. Achteraf, heeft de brunette spijt van haar eerlijkheid en besluit voortaan niet meer te praten over haar slaapkamergeheimen. "Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openhaar gezegd heb over ons seksleven." Op haar Instagramaccount regent het lovende reacties: "Laat ze lekker praten, je bent een topwijf!" en "Ik denk dat mensen alleen maar jaloers zijn, en vooral diegene die niet in de jacuzzi zaten, ha!", zijn een greep uit de responses. 

Jacuzzi

Mocht je het gemist hebben: Katja en haar echtgenoot Freek plus zeven anderen hadden ooit een spannende sessie in de jacuzzi. "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is enorm gezellig op de boot bij @gertverhulst en @jamescooke1984 hier in België! Dat is de Vaderlandse pers geloof ik niet ontgaan.. Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven. @gertlatenight #gertlatenight Stay #openminded ✌?

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

 

BRON: GERT LATE NIGHT, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook