5X celebrityhusbands over de liefde, relaties en hun vrouwen

Relaties duren niet bij iedereen voor eeuwig, maar deze mannelijke celebrity's zijn toch wel echt goed op weg. Kijk je mee?

Lees ook

Relaties: er komt van alles bij kijken, samenwonen, trouwen ja of nee en bijvoorbeeld kinderen krijgen. Relaties duren niet bij iedereen voor eeuwig, maar deze mannelijke celebrity's zijn toch wel echt goed op weg. Kijk je mee?

LEES OOK: Elise Schaap weigert Internationale carrière  

Barack Obama

Hij is al 27 jaar lang getrouwd met Michelle Obama en ze hebben twee kinderen samen. Volgens Obama is het van belang om jezelf drie vragen te stellen om erachter te komen of je partner de ware voor je is. Als eerste vraag moet je jezelf afvragen of je je partner interessant vindt. Je brengt namelijk met je partner meer tijd door dan met wie dan ook. "Maakt ze je aan het lachen?" is Obama zijn tweede vraag. Lachen is gezond en zeker niet onbelangrijk in een relatie. En als derde vraag: "Denk je dat je partner een goede ouder zal zijn?" Op langetermijn zijn dit niet de meest onbelangrijke vragen om jezelf te stellen en als je al deze vragen positief kunt beantwoorden gelooft Obama erin dat je de ware hebt gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Barack Obama (@barackobama) op

Will Smith

Will Smit trouwde in 1997 met Jada Pinkett. Maar volgens Will Smith ben je helemaal niet één persoon nadat je getrouwd ben, zoals veel mensen zeggen. Hij noemt het een "verkeerde romantische gedachte". Hij sprak met zijn vrouw over deze romantische gedachte en ze realiseerden zich dat ze beiden twee totaal verschillende mensen zijn met een volledig eigen, individuele journey. "We kiezen ervoor om onze eigen wegen met elkaar te delen. Haar geluk is haar verantwoordelijkheid en mijn geluk is mijn verantwoordelijkheid." Will Smith vindt dat je jezelf gelukkig moet maken en dat geluk in de relatie moet stoppen. Hij noemt het "oneerlijk" om je geluk en je blijdschap op iemand anders zijn schouders te leggen, het kan volgens Will uiteindelijk je relatie kapot maken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) op

Jay-Z

Jay-Z is getrouwd met Beyoncé Knowles voor 11 jaar. Toch is de rapper een misstap begaan tijdens hun huwelijk. Hij vertelt daar enorm veel spijt van te hebben en hij heeft daar veel van geleerd. Hij vertelt: "Laat je vrouw vertellen wat ze voelt en de pijn die ze op dat moment heeft. Je moet eerlijk zijn en er heel hard voor werken. Het is heel erg moeilijk."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door All Things JAY-Z (@allthingsjayz) op

Kanye West

Kanye West en Kim Kardashian hebben inmiddels al vier kinderen en zijn vijf jaar getrouwd. Volgens Kanye is het van belang om te helpen met de dromen van je partner. "Geef hem of haar cadeautjes, zorg dat er een persoonlijke touch aan zit en spendeer geen onnodige tijd met andere vrouwen. Want waarom zou je dat doen als je al een prachtige vrouw hebt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Brad Pitt

Brad Pitt had heel lang een relatie met Angelina Jolie. Helaas zijn de twee uit elkaar gegaan en leven ze nu gescheiden van elkaar. Ondanks de scheiding heeft Brad wel veel geleerd van zijn relatie en de breuk, daarom heeft hij ook een aantal relatietips. Als eerste tip: "Stop nooit met daten. Zie het niet als iets gewoons dat je een relatie hebt. Blijf daten en leuke dingen doen." Als tweede tip zegt Brad, "dat je je partner vrij moet laten, soms hebben ze even tijd alleen nodig." En ook niet onbelangrijk volgens Brad: "Lach, neem jezelf niet te serieus en laat hem of haar ook lachen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Reklam Ve Iletişim ? (@tmbrl.c) op

 

Bron: Youtube – Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook