Prinses Beatrice: Alles wat we weten over de aanstaande Royal Wedding

Dit is wat we al weten over de royal wedding!

Lees ook

Zoals je vast al wel wist, staat er volgend jaar een royal wedding op de agenda. Namelijk die van Britse prinses Beatrice en haar liefje Edo. Dít is wat we al weten over de bruiloft tot nu toe.

LEES OOK: Royal Wedding: Prinses Beatrice gaat trouwen!

Aanwezigen

Grote aanwezigen zijn natuurlijk leden van de koninklijke familie, zoals koningin Elizabeth, Charles en Camilla, prins William en Kate en ook de Sussex'jes. Ook heeft de prinses zelf een handjevol celebrity friends. We noemen: Ellie Goulding, Robbie Williams and Ayda Field. 

De bruidegom

Bea stapt in het huwelijksbootje met de 35-jarige Edoardo Mapelli Mozzi, voor intimi Edo. Hij verdient zijn centen met vastgoed. Edo is een zoon van voormalig Olympisch skiër Alessandro Mapelli Mozzi en Nikki Williams-Ellis. Alessandro is zelf een graaf. Edo heeft zoontje Wolfie uit een eerdere relatie. 

Daten

Het stel, dat zich in Italië afgelopen september verloofde, is in oktober 2018 begonnen met daten. Zo rond het huwelijk van prinses Eugenie. Bea en Edo delen dezelfde vriendenkring en werden door een gemeenschappelijke vriend aan elkaar voorgesteld.

Verlovingsring

De ring is ontworpen door de Britse juwelier Shaun Leane. Het ding heeft in het midden een diamand van zo'n 3,5 karaat en wordt vergezeld door twee kleinere diamanten. Het prijskaartje wordt geschat op zo'n 130.000 pond. 

Datum

De bruiloft zal plaatsvinden in 2020, maar de exacte datum is nog niet bekend. De lente is meestal een populaire tijd voor royal weddings. William en Kate trouwden in april en Harry en Meg gaven elkaar in mei het jawoord

Ontwerper

Wie de trouwjurk van de prinses gaat ontwerpen, blijft natuurlijk onze favoriete vraag. De pijlen zijn op Ralph & Russo gericht. We shall see.

Bruidskinderen

Toen haar jongere zusje, prinses Eugenie, haar jawoord aan manlief Jack gaf, was Beatrice de getuige. Dus zal Bea vast hetzelfde doen. De twee zussen hebben een zeer hechte band. Onder de bruidskinderen zullen zeer waarschijnlijk jongere neefje, prins George, en nichtje, prinses Charlotte zijn. De zoon van Edo, Wolfie, zal hopelijk ook een rol gaan spelen. 

 

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook