Cher is back: terug op het Nederlandse podium

Na vijftien (!) jaar stond Cher (73) weer in de spotlights op het Nederlandse podium. Fans uit alle hoeken van het land reisden af naar de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Lees ook

Na vijftien (!) jaar stond Cher (73) weer in de spotlights op het Nederlandse podium. Fans uit alle hoeken van het land reisden af naar de Ziggo Dome in Amsterdam. 

LEES OOK: Binnenkijken bij Cher in Malibu

Rockster Hippie

Het begon allemaal in de jaren zestig, waar Cher doorbrak als hippie. In de jaren tachtig transformeerde ze tot een ware rockster en in de jaren negentig zette ze de trend met autotune. De ster is al meer dan vijftig jaar actief in de muziekwereld.

"How can I resist you…"

Met haar tour "Here we go again" reist de Amerikaanse zangeres momenteel door Europa. Na Amsterdam gaat ze door naar München en afgelopen zaterdag ging Antwerpen al los. 

Tijdens haar concerten komen er verschillende hits voorbij. Uit haar eigen repertoire, maar ook wat mooie ABBA-covers. Na het vertolken van haar rol in "Mamma Mia! Here we go again" nam zij ter ere van ABBA het album Dancing Queen op. 

Onze eigen Sandra (hoofdredactrice Beau Monde), was er natuurlijk bij en vertelt: "Ze was fán-tas-tisch. De show: één groot spektakel, prachtige decors en kostuums… Daarbij droeg ze het geweldige -iets aangepaste- pakje uit If I could turn back time..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een icoon die vrouw! @cher vanavond in de Ziggo Dome was genieten voor het publiek! #cher #williamrutten #concertphotography

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

BRON: Nu.nl, BEELD: Getty Images, Instagram, Sandra ten Brink

Laatste nieuws

Zie ook