Hertogin Kate kiest wéér voor Alexander McQueen

Waar de vrouwen van elk koninklijk huis een favoriet qua ontwerper heeft, heeft de Britse hertogin dat óók.

Lees ook

Terwijl de Sussex'jes hun royal tour in Afrika uitzitten, passen William en Kate op het thuisfront met hier en daar een royal engagement.

LEES OOK: Dit is wat William en Kate hun kinderen vertellen over Diana

Kate en William woonden een naamgevingsceremonie bij. Met champagne tegen een schipromp aanslaan incluis. Een onderdeel van de RRS Sir David Attenborough, een poolonderzoekschip, werd door de koninklijk hoogheden ingeluid met de naam Boaty McBoatface. Dit was niet Kate haar keuze hoor, deze werd door het publiek gekozen tijdens een heuse strijd dat zich op internet plaatsvond. Het spande erom of het schip werd 'Ice Ice Baby' of 'It's Bloody cold here' genoemd. Uiteindelijk koos Natural Environment Research Council voor de naam Boaty McBoatface.

Voor de gelegenheid koos Kate voor haar babyblauwe jasjurk van Alexander McQueen. Deze droeg ze verschillende keren. Waar de vrouwen van elk koninklijk huis een favoriet qua ontwerper heeft, heeft de Britse hertogin dat óók. Zo blijkt maar weer aan de kledingkeuze van vandaag. Sterk staaltje recycling, duchess.

Zo droeg ze het lichtblauwe ding ook al in april (links) en juni (rechts) 2014.

Het modehuis is favoriet bij de hertogin. Zo mocht Britse ontwerper Sarah Burton, creative director van Alexander McQueen, haar beroemde trouwjurk ontwerpen.

En deze ↓ is óók een Alexander McQueen.

En deze. Op deze dag trouwde haar zusje Pippa met James.

En om de 'Kate haar ode aan Alexander McQueen' af te sluiten, nog één knaller van een jurk. De hertogin was hier zwanger van baby Louis.

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook