Het restaurant in Ibiza waar iedereen het over heeft

Wij zeggen: reserveren, ticket boeken naar Ibiza en aanvallen maar.
Het restaurant in Ibiza waar iedereen het over heeft

Wij zeggen: reserveren, ticket boeken naar Ibiza en aanvallen maar.

LEES OOK: In dit top restaurant geniet je van vijftig gangen

Vegan

Het is dé hotspot van dit moment, iedereen heeft het erover en als klap op de vuurpijl: het is het enige echte vegan restaurant op het eiland. Wild Beets is populair bij de bekendste DJ's, muzikanten, modellen en sporters. Het is het hele jaar open, s' winters met een gezellig haardvuur. 

Santa Getrudis

Het restaurant is gelegen in Santa Gertrudis, een gezellig dorpje in het hart van het drukke Ibiza. Overdag is het een café en 's avonds een restaurant. Het menu is insta-waardig, organisch, handgemaakt en dus vegan: wij zijn fan van het concept. Het menu wordt zelfs bereid in een laboratorium door Cliff Grubin en zijn chef Gaston Alita. Beiden worden bijgestaan door Alex Mark, die o.a. met Gordon Ramsey heeft gewerkt. De combinatie van wetenschap, voeding en liefde slaat dus aan en wij kunnen niet wachten om het zelf uit te proberen.

BRON: Nouveau, BEELD: BSR Agency, ISTOCK

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f689508abf81', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws