Topmodel Doutzen Kroes begint eigen YouTube-kanaal

Met haar kanaal wil ze een andere kant van zichzelf laten zien dan hoe haar management haar heeft neergezet. Je krijgt een kijkje in haar privé- en werkleven.

Lees ook

Ben je benieuwd hoe het leven van de 34-jarige Doutzen Kroes er nou echt uitziet? Dan hebben we goed nieuws, vanaf vandaag start ze haar eigen YouTube-kanaal genaamd Doutzen Diaries. Yeah!

LEES OOK: André Hazes steekt de draak met Monique op Instagram

Met haar kanaal wil ze een andere kant van zichzelf laten zien. Dit in vergelijking hoe haar management haar heeft neergezet. Je krijgt een kijkje in haar privé- en werkleven. Ook haar kinderen, Phyllon en Myllena, en haar man, top-dj Sunnery James, zijn te zien op haar kanaal. 

Privéleven

Doutzen was te gast bij Jinek om te vertellen over haar startende YouTube-carrière. Het model laat weten dat ze er helemaal geen moeite mee heeft om haar privéleven bloot te geven: "Ik ben privé altijd bezig met filmen. Wat ik jammer vond is dat ik, wat ik allemaal heb meegemaakt, niet kan delen en terughalen. Nu heb ik acht maanden een team om me heen die mij volgt waardoor ik heel veel beeldmateriaal heb. Ik denk dat het leuk is om te zien dat ik echt heel anders ben dan hoe ik ben neergezet." We zijn benieuwd!

Moeder

Het doel is om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen van haar leven en het werk dat ze doet: "Dat vind ik heel belangrijk. Maar ook het contrast tussen mijn werk en moederschap. Ik kom terug van de New York Fashion Week en haal de kinderen van school en sta te koken. Dat is wie ik ben. Ik geniet enorm van glamour en alle aandacht, maar ook van thuiskomen en moeder en vrouw zijn.”

Doutzen gaat 25 weken lang, elke woensdag, een nieuwe video plaatsten. Op haar Instagram account is een kleine teaser te zien.

 

BRON: JINEK, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook