André Hazes steekt de draak met Monique op Instagram

De grapjas is terug!

Lees ook

Officieel bij elkaar zijn ze niet meer, gelukkig kunnen ze nog wel samen door één deur. André hield Monique op zijn Instagram voor de gek.

LEES OOK: Roxeanne Hazes: 'Ik zou heel graag een tweede willen'

Vorige week bevestigde André dat hij en Monique momenteel uit elkaar zijn en niet meer samen onder één dak wonen. Bij de pakken neer gaan zitten, doet-ie niet. Zoontje André Jr. helpt daar liefdevol bij. André Hazes geniet van een middag met zijn zoon en het is gelijk grappen en grollen. Er komt een foto op Instagram waarop de kleine met zijn neus tegen het raam gedrukt staat. En papa Dré kon het niet laten om even de grapjas uit te hangen en zegt: "Nu heeft 'ie jouw neus, Monique." Dit natuurlijk met een dikke knipoog naar de moeder van het kindje. Monique ziet de humor er wel van in en reageert: "De rest van deze gezichtsuitdrukking is toch duidelijk jij!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu heeft ie jouw neus? @moniquenoell

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Eerder besloot de zanger in het midden te houden of ze wel of niet uit elkaar zijn. "Dat is eigenlijk iets wat ik liever niet wil bespreken. Puur uit respect voor Monique", zei hij. "Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerst, dan is het een verjaardag. Kijk, wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf, iedereen heeft af en toe gewoon wat." Wij hopen dat het snel goed komt tussen de twee!

 

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook