Fans weten het zeker: hertogin Kate is zwanger!

Aaah! Is de vierde onderweg?

Lees ook

Fans weten 't zeker. Volgens royaltywatchers is de hertogin zwanger van haar vierde kindje. De reden? Heur haar.

LEES OOK: Leuk om te weten: 7 feitjes over prinses Charlotte

Kate staat erom bekend d'r haar 'anders' te dragen wanneer zij in verwachting is. Dit om voor afleiding te zorgen. Zo schrijft en kijkt iedereen over/naar haar kapsel in plaats van haar buik. Al moeten we toegeven – de laatste keer dat we haar zagen, zagen wij niks anders aan haar figuur. Maar toch, het zou toch wel leuk op familiefoto's staan, een vierde erbij.

Tijdens de eerste schooldag van prinses Charlotte en prins George debuteerde ze een lichtere coupe. Tijdens haar prille zwangerschap van prins Louis ging ze voor een wat korter kapsel. ↓

Aan het begin van de zwangerschap van prins George koos ze voor korte lokken langs haar gezicht.

Maatje

Een bron die dicht bij de hertogin staat, meldt aan magazine New Idea dat hertogin Kate nog een kleintje wil. Omdat prins George en prinses Charlotte zo'n goede band hebben, hoopt ze nog een meisje te krijgen om prins Louis ook zo'n maatje te geven. De bron laat ook weten dat prins William bereid was om mee te gaan in zijn vrouws ideeën. "Kate doet de dingen op haar manier, maar William heeft haar altijd gesteund en zal alles doen om haar gelukkig te maken; dat is een belofte die hij deed voordat ze trouwden." 

We wachten het rustig af. Mocht de hertogin opnieuw in verwachting zijn, dan brengen wij je natuurlijk op de hoogte.

 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook