6x: Mooiste geuren van het moment

De 6 lekkerste geuren van dit moment in een rijtje gezet

Lees ook

Het einde van de zomer is nu wel echt in zicht, en een nieuw seizoen betekent weer allemaal nieuwe geuren. Daarom hebben wij de lekkerste parfums van dit moment op een rijtje gezet. 

LEES OOK: Wat er gebeurt als je een gezichtsmasker te lang laat zitten

1. Paco Rabanne Empire 

Eén van de nieuwste geuren van Paco Rabanne. Het is een roze diamant met een brutale bloemige chypre Eau de Parfum als inhoud, het bevat een hoofdige en stralende magnoliabloem met osmanthus en oranjebloesem gevolgd door een cognac verslaving met vanille en witte patchoeli. 

2. Lancôme Idôle

Een nog maar net uitgebrachte geur is de Lancôme Idôle. Het is een muskachtige, bloemige chypre-geur. De mooie roze Idôle-flacon is waarschijnlijk de dunste ter wereld, slechts 15mm. 

3. Paco Rabanne Olympea

De parfum Olympéa Eau de Parfum wordt beschreven als een geur voor de moderne godin. De parfum is een oriëntaals frisse damesgeur met gezouten vanille. 

4. Chanel Coco Mademoiselle

Een vrouwelijke oriëntaals parfum, de geur heeft een heel eigen karakter en is verrassend fris.

5. Giorgio Armani Sí 

Giorgio Armani S,  een geur die het gehele jaar door lekker is om te dragen. De geur is gebaseerd op drie verschillende hoofdingrediënten. Er is nectar van zwarte bessen, chypretoetsen maar ook blond muskushout aanwezig in de geur. 

6. Givenchy L'Interdit

Een vrij sterke parfum is de Givenchy L'Interdit. Een gedurfde geur met een mix van witte bloem.

 

Laatste nieuws

Zie ook