Carice van Houten: ‘Gelukkig struikelde ik niet op het podium’

Een nominatie was aanwezig, echter de prijs is haar voorbij gegaan.

Actrice Carice van Houten grijpt net naast een Emmy. Game Of Thrones – waarin Carice een rol speelt – was een grote kanshebber tijdens de 71ste editie van de Emmy Awards.

LEES OOK: Trijntje: 'Ik heb heel vaak het podium vervloekt'

Een nominatie was aanwezig, echter de prijs is haar voorbijgegaan. De Amerikaanse Cherry Jones ging er met de Beste Gastactrice in een Dramaserie vandoor. Dit voor haar rol als Holly Osborne in de serie The Handmaid's Tale. Ze versloeg naast Carice (Game Of Thrones) ook Laverne Cox (Orange is the New Black), Jessica Lange (American Horror Story: Apocalypse), Phylicia Rashad (This Is Us) en Cicely Tyson (How To Get Away With Murder).

Tony

In 2009 won Carice haar eerste Emmy als beste ondersteunende actrice in de serie 24. Ook heeft ze meerdere Tony Awards weten te bemachtigen. Hoewel ze met lege handen naar huis ging, houdt de actrice er een goed gevoel aan over. "Je wint wat, je verliest wat. Ik had het beste haar en de beste jurk!"

Stuikelen

Wij hadden 't haar gegund, we hadden stiekem wel zin in een speech à la Carice. Dit schreef ze op haar Instagram: "Ik struikelde niet op het podium en hoefde ook niet over te geven. Win win!" Carice zag er prachtig uit. Ze droeg een jurk van The Vampire's Wife. Prinses Beatrice droeg het merkje naar de bruiloft van Ellie Goulding. #StylischLadies

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten ?? (@caricebr) op

 

BRON: VARIETY, INSTAGRAM BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws