Zweden: prinses Madeleine laat haar kinderen lekker zichzelf blijven

De kinderen hebben de hoogste prioriteit

Lees ook

Prinses Madeleine heeft een aantal intense weken achter de rug. Ze is onlangs teruggekomen in Stockholm, heeft net haar debuut gemaakt als auteur van kinderboeken, zowel in Zweden als in het buitenland en ze heeft (ook nog) drie kinderen waarvoor ze moet zorgen.

LEES OOK: Babynieuws! België heeft er een prinsje bij

"De kinderen hebben altijd de hoogste prioriteit voor mij, ik probeer zo veel mogelijk tijd met ze door te brengen", vertelt prinses Madeleine in een interview met het Zweedse blad Mama. Haar kinderen hebben volgens de prinses helemaal nog niet in de gaten dat ze eigenlijk tot een koninklijk gezin behoren.

En dat weten we: de oudste dochter van Madeleine, Leonore, was bijvoorbeeld tijdens de doop van haar zusje nogal sterk aanwezig. De afwezigheid van haar nicht prinses Estelle, die zich op het laatste moment had ziek gemeld, gaf prinses Leonore de mogelijkheid zich echt te laten zien. En dat deed ze: 

Daarnaast mag ze graag giechelend weglopen tijdens officiele fotosessies en bepaalt ze zelf wanneer ze haar schoenen aan of uittrekt. Maar ondanks het niet altijd goede gedrag van de prinses wil de familie wel graag dat de kinderen hun titel voor de troonopvolging behouden. Om de titel te behouden moeten de kinderen vanaf hun 6de in Zweden wonen zodat ze scholing in Zweden krijgen, en aangezien Leonore in februari 6 wordt, vertrekt de familie waarschijnlijk aankomende zomer terug naar Zweden.

 

BRON: MAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook